Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molly och jag 2

En natt med Molly
hon närmar sig
hon blottar mig
hon vet men hon säger inget
jag säger inget men jag vet
gryningen kommer
hon är kvar men hon borde gå
jag vill inte
hon vill inte
men vi måste skiljas åt




Fri vers av JLS
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-16 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS