Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

Du trodde på kärlek
Du trodde på vår
Du trodde aldrig
Aldrig att det skulle bli svårt

Att jag skulle falla
Att du skulle söka tröst
Att du skulle vakna
Men till slut blev det höst

Men allt du hade sett
Tog tvivlet tillbaks
Och det du aldrig hade haft
Har nu mörkret begravt




Fri vers av BreakingHands
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-17 00:54



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Melankoliskt diktat om relationer. Bra fångat.
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands