Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt

 

 

därborta

är orden

 

nära

suset

bryts

 

 

av rullande däck mot väg

och ännu

är fåglarna

 

tysta

innan dagen

och tiden

 

väntar inuti

mitt i hjärtslagen

 

av hopp och längtan

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-17 05:25



Bookmark and Share


  Stisse
Fint skaldat. Får fina associationer och ser bilder inom mig. Fick bara en liten tanke om man tar bort mitt i och väljer " väntar inuti hjärtslagen" så blir det ett spännande bild. Men det är strålande som det är.
2018-04-20

  Minkki VIP
väl värt att färdas längs gråa vägar för att finna orden
2018-04-17

  Nils-Robert
Fin text omlängtan
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP