Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schismen i Akademien som allegori

Schismen i Svenska Akademien kan ses som en allegori

över samvaron i människors tillvaro

Man kämpar och intrigerar mot varandra

på allehanda vis;

på arbetsplatser och i politiken

Och har genom schismen i Akademien

fått en rent litterär belysning




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-17 07:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I ett nötskal det !
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP