Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDGÅRDSMÄSTAREN

Hjärnan är som en trädgård,
där var och en kan bli sin egen
trädgårdsmästare.

Man sår och planterar själv,
sina egna tankefrön,
i den bördiga jordmån av
potentiell växtkraft.

Vem vet,
ibland kanske en ny blomma
ser dagens ljus.


Edit : Men den som göda monster,
skall av dem förtäras.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2018-04-17 08:55



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den var bra den
2018-04-18

  Scarlett Miryam VIP
"More things grow in the garden than the gardener sows"... ibland börjar nya små stjälkar växa, men man väljer själv om man vill ge dem näring eller bara ignorera dem tills de dör.
2018-04-17

  Feliaxel VIP
Gillar liknelsen
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP