Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepande tåg

Ensam på en bänk
Hör tåg svepa förbi mig
Jag hinner inte med




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-17 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream