Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga IT pojkar

Unga pojkar
fast i sin IT
Varje avbrott
blir en aggression
I livet vid skärmen
finns inte plats
för nära och kära
Allt annat blir besvär
Lever tacksamt
i mörka, skitiga rum
De fyller nu världen,
växer upp med sina ideal
och de irriterar sig




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-17 10:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och Snart behövs ej längre
Knapptryck då de ligger i
Sängen och uttalar kommando
Ord till sin dator?

2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner