Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG RESER MEJ IGEN

Med händerna för ansiktet
och funderingarna
hur jag ska 
tackla dagen
har jag nu satt mej här
för att spela Torsren Flinks

JAG RESER MEJ IGEN

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-17 10:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var väl en bra uppmaning...
2018-04-21

  morgonstjärna VIP
absolut väl tänkt ! :D
2018-04-17

  ULJO
Fint val
2018-04-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Alltid ! Alltid ! Upp igen skall valspråket vara.
2018-04-17

  Quasimodo
Ja, det behöver man göra gång på gång, resa sig!
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP