Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men så kom då


Wunderbaum

 

kom kom i mitt hjärtas vänstra kammare
är det dukat till fest kom kom
det finns pepparrotskött och potatis
fiskbullar om man vill kom kom det hänger
wunderbaums i alla fönster för skogsdoft
en orkester spelar slagverk och högläsning ur
immer nach den sternen greifen klockan tre
det blir kul kom kom.




Fri vers av glas-svalan VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-17 10:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig text.
2018-04-21

    ej medlem längre
Ett nordgermanskt poem där varje ord gnistrar för sig. Ord nedborrade i den mylla som är kraft, sång och liv.
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

glas-svalan VIP

Senast publicerade
I stallet
Himalaya
Ön
Wunderbaum
* Se alla