Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUSSELBITAR

Pussel är intressanta och kan vara
väldigt avslöjande,
när det gäller avslöja " falska pusselbitar"
medan bilden alltmer synliggörs av de
"rätta bitarna"

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-04-18 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP