Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kvinna

Din kvinna ska skötas om likt en vacker blomma

Vattnas och vändas då och då så att inte förhållandet torkar utan får stimulans, ljus och luft

Näringspinnar i form av olika stimuli; restaurang, bio, teater

Som dräkt ett ytterfoder med vacker dekor




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-17 10:58



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Insiktsfullt text av en gentleman.
2018-04-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jo ! Jo ! det kan bli dyrare,än det smakar,om de skäms bort.
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP