Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÅNSKA TALSPRÅKLIGHETSSTÖRNINGEN

Hjälp dom ! de behöver verkligen hjälp.

De hör det inte själv och äro omedvetna
om sitt vårdbehov,mot den skånska talspråklighetsstörningen.

Det hörs tydligt att de hålla på att kvävas,
när di försöker tala.


*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2018-04-17 11:15



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
*Fnissar*
Aja jag bryr mig inte så mycket om det så det är lugnt.
Var och en får lov att tycka som de vill utan att det stör mig.
Tyckte bara att det var lite roligt.
<3
2018-04-18

  Titti Rydberg VIP
Mja... Där tycker jag att du har fel!
Det är snarare en kränkning mot Skånelandets folk, då Sverige tyckte att de behövde Skåne för dess bördiga jord och den vackra Skånska kusten.
Svenskarna tog Skåne från Danskarna!
Fast et är klart, jag kan ju vända på det hela och säga: "Sverige består av Skåne och norr därom liggande fäbodar"
*lol* <3 <3
2018-04-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Skånskan är en kränkning mot mänskligheten.
2018-04-17

  Titti Rydberg VIP
Tja ... Obehag kan jag väl inte påstå att det är direkt.
Men en stämning mot staten kanske kan ge en slant. Så det är kanske värt att tänka på.
<3

2018-04-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stäm staten för de obehag de vålat.
2018-04-17

  Titti Rydberg VIP
Ojjj ... Kände inte till att det var någon sjukdom *ASG*
Kan man få ersättning om man pådragit sig detta tro.
<3
2018-04-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den kommer att tillskrifvas i ett enskilt kapitel rörande svårartat orala dysplasier.
2018-04-17

  Onomatoprofet VIP
Är det en så pass allvarlig störning att den kommer att finnas med i DSM V ?
2018-04-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....ja ! de hära utvidgar sig på "RIKSNIVÅ"
2018-04-17

  Scarlett Miryam VIP
När Sten Wiking vill dra in läkare, DÅ talar vi allvarlig sjukdom... oj...
2018-04-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De får det nog svårare,för de har både Sten Wiking och P C Jersild på sig.

Dessutom ! Hotar jag med en läkarvetenskaplig analys av skånskan med åtlydande diagnos och bot.
2018-04-17

  Viksten
Hehe
Nu får du skåningarna på dig

2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP