Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM JULA EN VARM APRILDAG

himlen är blå som olivias ögon

ser harmlösa vårmoln som flyer

avslappnat ögonblick

vårbrisen leker

och tystar mitt tordön som ryter

 

 

en tisdag i april

så skönt att finnas till

 

 

 

vasinnesvinter

det pris vi betalat

men tunneln är tillryggalagd

borta är allt det

förrädiska hala

och solen står oemotsagd

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-04-17 14:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, mitt pelletskonto håller också med!
2018-04-17

    ej medlem längre
Härligt! Nu kan vi glömma vinter och kyla!
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP