Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh 7:37-38


STRÖMMARNA

strömmarna kommer inifrån nu

inte utifrån som då

levande vatten finner sin väg

i en värld så torr och rå

rosor slår ur där strömmen går fram

öknar blomstrar, dricker liv

människors törst släcks

spräng varje damm!

bli gudomligt kreativ!

 

 

drömmarna föddes

men dog och försvann

allt var byggt på lösan sand

allt som föröddes

var prisgivet till

eld och helig reningsbrand

strömmarna flödar

kan ej sina ut

outtömlig källan är

om du vill dricka

så öppna din trut

det finns nytt liv nu och här

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/4 2018

https://www.youtube.com/watch?v=YuC5ecvVuy0

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-04-17 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om vi förstode Guds gåva... det levande vattnet... utan vatten finns inget liv.
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP