Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt räknas inte i pengar


Vad är rikedom
om hjärtat är fattigt
det blir värdelöst




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2018-04-18 00:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt och bra...
2018-04-21

    ej medlem längre
Precis, helt jävla värdelöst

Tack
2018-04-18

    Dan Myrbeck
Bra slutsats.
2018-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
2018-04-18

  Solstrale VIP
Perfektion! :)
2018-04-18

  Quasimodo
Precis så, man kanske inte har en spänn på fickan, men kan ändå vara störtrik!!
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP