Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#4 Mitt i en pågående mordbrand

 

Jag går med tunga steg uppför en trappa
Stampar men drar likväl in all denna jord
Ett fuktigt larm växer villt i våra vådade rum
Jag försöker att hålla andan
Kryper längs golvet
I det förkolnade huset är jag övergiven
och samtidigt omringad
Överröstad men samtidigt tystad
Jag skriker ut min ilska
som ett svärtande regn
Tistelblommor som fastnar
i allt som kommer mig nära

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-17 21:46



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..en dikt om en dramatisk händelse som är både realistisk och metaforisk. Ambivalenta känslor stärker ilska och handlöshet.
Vattnet och jord som dras hemma är symbolen av den upp och nervända verkligheten.

2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP