Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frömjöl som karta

Satellitfoton
av strömmarnas virvelgång -
pollen på pölen




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 810 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-06 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florence