Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupblå vidder

 

Så var dock

hennes längtan

större än havet

större än hon kunde förstå

 

Över djupblå vidder

böljade hon

med starka vågor

för att finna land

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-17 23:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och längtansfullt...
2018-04-21

  Lars Hedlin
Oerhört bra
2018-04-20

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker om hela dikten, kanske speciellt första versen, men hela.. Poetiskt.
2018-04-18

  ULJO
Fint. Kan bli en fortsättning
2018-04-18

  Solstrale VIP
Fulländning! :)
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP