Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitt mot vitt

En blommande kvist
på det halvdöda trädet
där månen hänger




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 978 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2006-06-06 18:15



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

Gamla äppelträdet
jag glömde ta bort ifjol –
blommar igen

-
2008-01-16

  Daniel_78 VIP
snyggt som tusan det här
jag sparar denna till min haikufavvo samling!
tack
2006-09-10

  Bill Larsson VIP
Väldigt bild- och känslostark. Vackert och imponerande gjort!
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Florence