Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oemotståndelig


jag kan ju bara prata för mig
men jag tror jag pratar för alla

när man blickar in i dina ögon
när man ser ditt fagra leende

när man befinner sig i närheten
eller var som helst,

vid din essens

besitter man ej förmågan
eller viljan

att förneka dig något

att säga nej
utan bara ja

oavsett vad























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-18 05:20



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Varmt och berörande
2018-04-19

  M73
Jättefin...
2018-04-18

  Öknens Ros VIP
Vem kan motstå denna vädjan?
2018-04-18

  aol
Kan bara hålla med diktarjaget, så fint skaldat och berörande,
2018-04-18

  Rise Little One
En fin text och en lockande titel!
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando