Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om saknaden efter någon som tröstat och hållit om en och utgjorde som en hel världs trygghet en längre tid. Behövde en text. Hur skulle den låta sig skrivas? På rim och kort hållen? Må så vara. Tog väl en tio minuter att klämma till med den.


Har natten varit god?





Om natten ändå var så god
nog ingen ändå just förstod
hur att som tillbringa den
utan armarna hos en liten vän
som förut varit fyllda av mod.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-18 07:48



Bookmark and Share


  ULJO
Vid sin älskade är natten alltid god.
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP