Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bigbang och Städning-Sambandet!

Det ser ut som ett bombnedslag, i mitt kök!
Men om man tänker så här; Efter bombnedslaget ska det bli fint!
Hur tänker jag? Jo, för efter Big Bang, så blev det ganska fint ändå!




Bunden vers av Mim
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-18 08:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Big Bang är en illusion.
Ingenting kan uppkomma ur ingenting.
Någon måste ha iscensatt det hela. Einstein var helt inne på den linjen.
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mim