Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade drömmars befriande ordval

Nu.

Ängslan över öppna fält fyller obesvarade brev med frågor.
Den stunden som fångades med ilande snö under barfotade sulor stannar i kroppen som het sol.
Du säger att vi är ”som det ska va” och den tomma vetskapen har fyllts med avund på mig själv.
Alla ord bryter befriande ner krossade drömmar och konstruerade fördomar vilka dekonstrueras och brinner upp av hårda slag mot det ekande rummet inombords. 
En hetta så stark när en röst ger rysningar och leenden alla svar som behövs.
Gränser överträds och du låter det hända, ger en vilja att gå över alla tänkbara.
I efterhand krampar mitt inre av tanken och du ler när jag säger att det är så. 



Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-18 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena