Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalen



Koltrastens svalka

Ringer in en annan rymd

Jag är åtta år




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-04-18 11:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan från en tid med dofter och minnen..Mycket bra!
2018-04-20

    ej medlem längre
Barndomens dal ligger framför den som öppnar sig för naturens ljud. Minnen kan verkligen förankras via våra sinnen så att allt existerar samtidigt. Verkligt fint förmedlat!
2018-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart fångar du mötet mellan barnet och koltrasten och dess ljuvliga toner.
2018-04-19

    Peter Söderqvist
Så fina rader.
De fångar ett sammanhang i ljud, bild och känsla. Bra.
2018-04-18

  catharina.jerbo VIP
precis. ljudminnen är lika starka som doftminnen och koltrasten ljuder genom hela livet. fint fångat, som man säger :-)
2018-04-18

  Janina Kaminska
En speciell känsla så fint beskrivet
2018-04-18

  ULJO
Koltrastens skönhet är för alla
2018-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Koltrasten är en fantastisk fågel, kan än i dag få samma känsla trots min ålder!
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP