Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frestar mig!

 

 

dina ögons blickar

mitt hjärta tickar

du får mig ur balans

utan vett, utan sans

jag är rusig av lycka

lite tokig kan tyckas

kärlekshormoner bubblar

jag omkring dig snubblar

när du mig famnar

i sjunde himlen jag hamnar

blott du berör min hydda

jag vet du vill mig skydda

våra känslor är så heta

och det ska du veta

ingen annan finns än du

alltid, här och nu

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-18 11:53



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Mycke värme i den
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP