Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Var god stör ej!”

idag fick jag

boken ”Lyrikens liv”
av Christian Janss, Arne Melberg och Christian Refsum

och nya numret av
tidskriften ”Populär poesi”

på posten

vad ska jag säga?

de flesta dagar får jag ingen post alls
och så idag dessa, samma dag

”Var god stör ej!”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-19 16:59



Bookmark and Share


  Viksten
Du skriver avslappnat
och fyndigt
Bra
2018-04-19

  Språk, hjärna!
Bra!
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP