Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ful handstil

Den som har en ful handstil

skriver kanske ut

något av vederbörandes

inre kaos




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-18 13:27



Bookmark and Share


  Viksten
Det stämmer
Bra att det äntligen
kommer fram
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP