Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer alltid en ny dag

 

 

dagen som är nu

är redan förspilld

kommer inte tillbaka

 

dagen som kommer

vet du inget om

dold i dunkel

 

din framtid

gömd i dina drömmar

är blott drömmar

 

det är här och nu

som gäller

dina handlingar styr

 

det öde som väntar

är utstakad och klar

gör ditt bästa

 

av det som är kvar

det som kallas liv

ett ögonblick i tidens gång

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-21 09:46



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Välskriven dikt med fint innehåll.


2018-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Man får försöka vara hoppfull inför framtiden, hur det än ser ut...fint...
2018-04-21

  BenGust VIP
Framtiden predestinerat "utstakad"
känns å ena sidan hoppfull å andra
sidan hotfull. Alltid två sidor av myntet.
Men enligt titeln "Det kommer alltid en ny dag" blir devisen positiv:
"Det ploppar alltid upp nya chanser."

2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP