Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ej religiös...


Let it in



Ljuset kommer tillbaka
med full kraft

det var där hela tiden

Det var bara jag som
virvlade en vårstorm


När nätter byts ut
mot dagar
kylan mot värmen
utanför mot gemenskapen

Då ser jag klart
med hjärtas ögon

blurrar kanter och avigheter
sidor och skavanker
blir till sammetshörn


Nära livet kommer jag då
sånär i min kropp
som ett kors
att bära

min eviga andes själ









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-18 15:22



Bookmark and Share


  Viksten
Fin dikt
Du får min bugning
2018-04-18

  morgonstjärna VIP
härligt och den sista raden
en femuddig stjärna
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP