Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sug på't.


En lealös man ifrån Smygehuk
var i kroppen alldeles mjuk
Om han gick ner i spagat
och vek sig adekvat
kunde han till och med suga sin kuk




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-18 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande