Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OXYTOCIN påverkad

Naken
tröstande
känna omsorg
lugn och ro
bra det är bra
stanna upp och vara nöjd
samarbete förhöjer
trygghet i flocken
bry sig om
dags för återhämtning

Ligga i flocken och sola
ok i befintligt skick i alla lägen
gilla regnigt väder




Fri vers av innakarin
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-18 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin