Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE ENS

det gråaste berg
är utan 
en skimrande sten

Det gäller bara
att söka

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-18 17:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Söker man inte så hittar man inget...bra skrivet...
2018-04-21

  ULJO
Hitta rätt i livet
2018-04-18

  Janina Kaminska
Kloka ord att minnas.
2018-04-18

  Viksten
Så sant
2018-04-18

  Quasimodo
Rätt och precis så!
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP