Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans ...

 

 

i min tystnad

trivs dina varma tankar

inga ord

yttras

min själ kelar med dina mjuka steg

en kyss virvlar

i sin egen sommaräng

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-17 08:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert :)
2018-08-20

  Palett
En underbar text !
2018-08-17

  S~A •••
Så fint
2018-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är ord överflödiga, kyssen talar sitt tysta men tydliga språk!
2018-08-17

  Quasimodo
I själens känsla behövs inga ord för det som kysser alla varma tankar!
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One