Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

 

 

år månader veckor dagar timmar minuter sekunder

mätbar är du 

tid

med ur

i ur och oväder 

länar jag min lust

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-18 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik