Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sörjer dig som ej längre är.


jag sörjer dig
som ej längre är
jag går in i dina spår
det är obegripligt stundtals
du är ju här
utan stoff

men än dock mänsklig




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 770 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-18 23:18



Bookmark and Share


  walborg
Associerar till någon kär som gått bort
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP