Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukt Hot!

Om du tar dessa saker på Allvar!- En plats!
Om du tar dessa saker på Allvar!- Ett ödmjukt hot!
Kan ett hot vara ödmjukt?
Om det är som en våg som flyter in mot strand så...
Och ingenting händer av det så...




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-19 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim