Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frida Fredag


Freja, den sköna Syr,
fruktbarhetsgudinnan sör
en katta i amourism

krävandes offer av sina dyrkare
i magiskhetens sältande mar

jag giver dig mitt sinne, själ og hjärta


Frigg, den kärliga,

härskarinnan av Asgård,
vigör av moderskap o äktenskap
har sex alltjämt med fler

hennes naturliga rätt


Frigg og Freja,

gudinnorna tu
insieme initialt

kvinnornas heliga börd
ärade i fridens dag























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-19 11:00



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Ingen är så feministisk som du.

2018-04-19

  objekt3
Som du redan vet vaniskt bra
2018-04-19

  Öknens Ros VIP
Frigg o Freja hyllar vi.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP