Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning med modifikation, eller helt korrekt!

Livet är ett pussel! Det är svårt att lösa! Och jag som inte ens lägger pussel!




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-19 11:06



Bookmark and Share


  Viksten
Klurigt
Dessa.livspussel som ska läggas

2018-04-19

  Poeten Salvador VIP
Jag ser också livet som ett pussel men har man lagt tillräckligt många så börjar de lägga sig själva
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim