Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i stunden

 

 

med vemod jag minns

barndom som svunnit

det inte längre finns

det som en gång var vunnet

 

visst var det svårt mången gång

men stunder av lycka ändå fanns

men jag blev glad av vacker sång

ibland var dagen väldigt lång

 

tillvaron var emellanåt kaotisk

att välja mellan pest och kolera

undra på man blev neurotisk

man lärde sig att situationer parera

 

men stundom man frihet fann

i det vi kallar vår natur

det jag fortfarande kan

älskar naturens djur

 

idag jag är förnöjd med livet

avlägset är det svåra och otäcka

livet är ändå inte givet

det får inte mitt sinne befläcka

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-19 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP