Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idylliskt?

 

 

så vacker världen ändå är

men det är ju bara här

på andra sidan jorden 

alla krigen alla morden

 

men är då allt här en hägring

en kamouflerad fägring

ett paradis på jorden

som oss vore vorden

 

nej ondskan överallt sig nästlar in

gör ingen skillnad på min eller din

på ytan allt flyter lugnt och stilla

ondskan gör allt för att förvilla

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-19 12:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mycket bra ordat!
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP