Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPTÄCKTEN

Om du mist
din källas åder
sök den
på anna plats

Den kanske
ser främmande ut
Kanske har den
en helt annan riktning
Helt olik den förut

Kanske uppträder den
mycket starkare
du kan se den ljusare
Använd dej
av den nya ådern
och du kommer
att känna den
stor och viktig

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-19 12:23



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Tänkvärt
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP