Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver jag rita och måla upp för dig

 

Jag förmedlar till honom

du är helt kall

jag är väldigt varm

du säger att allt är okej

att jag ska lugna ner mig.

 

Du irriterar mig

med ditt förhållande

till allt detta som händer

bara jag kämpar här

det är inte rättvist.

 

Han säger att

alltid samma prat

du försvinner alltid

efter varje bråk vi har

du försvinner bort en, två dagar

sedan ångrar du dig

och kommer tillbaka

jag känner dig mycket väl

jag ger dig väldigt många chanser.

 

Jag svarar dig

vad ska jag göra

när jag är sådan

väldigt svag för dig

är galen i dig

men när allt lugnar sig

hjärtat vet mycket väl

att jag älskar dig

mer än allt annat

på denna planet

och jag vet

att lyckan finner jag

inte utan dig.

 

Han svarar mig genom att

säga att han inte förstår mig

varför rör jag inte vid dig

när du vet vem jag är

och hur jag är

varför ska jag ändra mig?

här ser jag inget problem.

 

Mitt svar blir till sist att

du tänker allt är frid och fröjd

du tänker allt är okej

du ser inga problem

men där lurar du dig själv

jag vet inte om jag behöver

rita och måla upp för dig

jag vill att du ger allt

att du kämpar för mig.

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

2018 - 04 - 19




Fri vers av Arnela
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-19 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela