Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min tall


Jag har sett också

 rötterna vässas

 i asfalten en reva 

 fjädrar runt stammen




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-04-19 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP