Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan

Ordlösa dikter får inte existera
annat än i huvudet
annars blir man hängd av dom som säger sig veta
och kunna sina gamla läxor

Ändå
är det saknaden av ord
förundran
de barnsliga lekarna
som kan föra oss samman
allt det viktiga

Och alla kritiker -
hoppa upp i träden så förstår ni




Fri vers av innakarin
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-19 14:31



Bookmark and Share


  innakarin
Vid ------ finns orden ibland bara i huvudet men ändå förstås de, med hjälp av stödord, om man kan kalla dem så.
Man försöker styra sig själv och ev någon annan in i en stämning med endast några utvalda ord
2018-04-23

  Solstrale VIP
Ordens upprättelse, de ska finnas så som de är då de kommer nu och här!
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin