Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meme


Ädelstenar

Tala är silver
och skriva är guld
men tänka kan vara diamant 

 

My meme




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-19 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP