Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har mött en och annan starkt cementerad


Pust



Ni välanpassade
normaliserade samhällsmedborgare
med hugg i magen
och vrak till verklighet
ni har inga skimrande själar
som gungar i rosa hjärtan
Följ med till barnens sanndom
till ljuset av poesins eldar
bortom allt välformat och dyrt




Fri vers av innakarin
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-19 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin