Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kan vara som ett träd också. Ju starkare rötter dess friskare


Vad kan det vara

Vad är en blomma
Kan det vara en växt som blivit upplyst
Som när en människa nått den rätta nivån
av att bara vara
Reducerad från det materiella
Kan det vara en likhet
Så vackert i så fall




Övriga genrer av innakarin
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-19 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin