Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi och de

 

Vi är vi

och de är de

Så länge vi

har någonting som 

Vi kan enas om 

Men till slut blir vi

bara du och jag liksom




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-19 15:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
för min tanke till Us and them med pink floyd
du och jag till slut
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP