Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny plan

det har varit
svårt att skriva musik
ett och ett halvt år nu

men jag har börjat skriva poesi
så nu har jag lagt musiken åt sidan
i alla fall tillfälligt
och det känns hur bra som helst

mitt liv gick inte enligt planen
så jag fick göra upp en ny plan
och nu klarar jag mig själv




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 18:41



Bookmark and Share


  Viksten
Planer kommer
Planen går
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP