Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Game Over

Och där drog min gubbe sina sista andetag helt svag
efter att ha blivit skjuten i sank av mina motståndare
strax utanför Los Santos i GTA 5 Online
Så nu är han sten död
Att förlora ett spel gör ju ingen människa glad
Men som tur va kan man alltid få tillbaka sitt liv
genom att börja om spelet
Vilket jag tycker är bra
För annars är det ju bara god natt
Game Over!!!
Slut citat....

Ken Cassel
20/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-19 18:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tur att man kan få tillbaka sitt liv i spelen, det kan man ju inte i verkligheten...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel